Carte de oaspeți

scrieți un mesaj
Ciprian 2013-12-26

Un an nou cu impliniri si bucurii. Un 2014 mai prosper cu mult mai multe realizari. La multi ani 2014

Lavinia Sandru 2012-10-15

In aceasta comuna s-a nascut mama mea si am copilarit, la bunici, in vacante. Este un loc magic, de care ma leaga multe amintiri.

Adriana 2012-07-09

Manastirea Casin...o localitate superba cu locuitori harnici si demni de ei.va recomand sa vizitati acest loc, nu o sa regretati.este locul unde am crescut si am copilarit unde am invatat deja mi sa facut dor de casa, dar cat de curand o sa ajung.

Camelia 2012-07-09

Acest loc este cu adevarat frumos! Am vizitat aceasta localitate in cateva randuri.Tatal meu s-a nascut acolo. Regret ca nu am copilarit si eu in aceste locuri.Oamenii sunt foarte ospitalieri, cu frica de Dumnezeu si calzi la suflet. Toate gospodariile arata foarte bine ingrijite, semn ca oamenii sunt gospodari, ceea ce dovedeste contrariul la ce se spune in general despre moldoveni. Cine n-a ajuns in Moldova si in special in aceasat zona sa nu-i mai denigreze pe moldoveni! Intai sa-i cunoasca la ei acasa. Nu uitati ca nu exista padure fara uscaturi si faptul ca Moldova a fost intotdeauna provincia lasata la urma cand a fost vorba de industrializare, modernizare, etc. Va recomand sa o vizitati daca aveti ocazia. Merita! Este unul din locurile din tara in care gasiti o parte din ceea ce inseamna "romanesc"